Sofie

Sofie
Champion
Gudrun de Bellissimo (N)

BSH ns 22 64 – Sort sølvtabby grønnøyd Britisk Korthår jente, kastrat

 

Født: 14.09.2017

Eier: Julie

Oppdretter: Grete Bakken

Reg.nr:  NRR RX 185321

Far: No Angel, I’m Thor From Horsky Park*SK JW, BSH ns 22 64

Mor: IC B-Sei of Dowgar Hill*PL, BSH ns 22 64

Stamtavle

Siste nytt:

Mars 2023: Julie har nå flyttet til en ny familie, der hun lever pensjonisttilværelsen som bortskjemt enekatt.

Sofie søker nytt hjem!

Sofie trives ikke så godt hos oss, da det er for mange katter her, derfor tenker vi at hun kan få flytte til noen som har det litt roligere, og hvor hun kan få være midtpunktet til enhver tid. 

Hun er ingen typisk fangkatt, men kan legge seg i fotenden eller ved siden av deg for å dra nytte av kroppsvarmen din. Hun  følger med på alt som skjer, og kommer ofte bortom for å bli klødd, eller i håp om å få godbiter, eller en smak av middagen din. 

Hun elsker å bli børstet! Og kloklipping er som en drøm på denne jenta, hun ligger rolig i armkroken til jeg er ferdig med å klippe. Uproblematisk på alle vis, ikke redd fyrverkeri på nyttårsaften, og godtar bilturer i reisebur. Eneste problemet er at hun ikke liker de andre kattene her.

Hun har vært på utstilling, og er Champion, men vil nå leve i sus og dus som pensjonist uten plikter.

Sofie ønsker seg et rolig hjem, uten andre katter (en lat kastrat går sikkert greit), uten hunder og uten små barn. Hun er varmeelskende, og fryser lett, så varmekabler i gulv, peis, varmepumpe etc. er en fordel. Hun er småspist, så hun tåler å få masse godis, og forlanger det også. Send oss en mail og fortell om deg/dere, og hvorfor du kan være aktuell som ny slave for Sofie.

Sofie har aldri vært syk. Er fulgt opp med vaksiner og helsesjekker, sist i september -22. Hun er også kastrert. Stamtavle, pass, microchip osv medfølger, samt mat for de første ukene, to tepper og noen leker.

Sofie har hatt 3 kull, med til sammen 15 kattunger. Her er kull M3.

Sofie 8 uker gammel
Sofie 3 uker gammel